Telefoon  0184 - 784 020 |   Werken bij ons   |  Volg ons op Linkedin Like ons op Facebook
 
    Crossing Borders Building Solutions HOME       PROJECTEN       ACTUEEL Klik hier      OVER ONS       CONTACT    
           
   

   
   

Over ons


Crossing Borders Building Solutions maakt als zelfstandig bouwbedrijf deel uit van de groep bedrijven waar ook projectontwikkelaar Crossing Borders Development toe behoort. Wij bouwen exclusief voor deze ontwikkelaar.

Ons gezamenlijke doel is om vanuit een vooruitstrevende visie mooie woningbouwprojecten te ontwikkelen en te realiseren. Duurzaamheid is daarbij een belangrijk element. Grondgebonden woningen zijn bij ons minimaal 0-op-de-meter en appartementencomplexen minimaal energie neutraal.


Broekgraafzone Leerdam  

Momenteel zijn wij bezig met het ontwikkelen en realiseren van grondgebonden energieleverende woningen.

Wij hebben een betrouwbaar netwerk van gespecialiseerde adviseurs onderaannemers en toeleveranciers met wie wij al jarenlang samenwerken.Design & build
Als wij vroegtijdig met een opdrachtgever alle wensen en eisen (PvE) goed in kaart kunnen brengen voor een project, heeft het onze sterke voorkeur om op design & build basis samen te werken. Wij nemen dan integraal zowel de ontwerp- als realisatiefase van een project aan.

Dat heeft grote voordelen voor onze opdrachtgever. Zeker bij projecten waar een krappe planning van toepassing is, er specifieke uitvoeringsrisico’s zijn of waar de zekerheid van een vaste prijs in een zo vroeg mogelijk stadium belangrijk is.

Onze opdrachtgever heeft 1 contactpersoon voor het gehele traject en er wordt in teamverband samengewerkt, waarbij alle creativiteit van de verschillende teamleden optimaal wordt benut. Omdat ieder project vanuit een LEAN perspectief wordt benaderd, kan een hoge kwaliteit worden bereikt binnen het vooraf gestelde budget van de opdrachtgever.

 

Ons hoofdkantoor


Op onze projectpagina is een aantal voorbeelden design & build projecten opgenomen, waar wij op een succesvolle wijze zowel ontwerp als realisatie integraal voor onze rekening hebben genomen.

Prefab bouwen
Daar waar mogelijk bouwen wij onze projecten met prefab elementen. Wij werken hiervoor samen met onze vaste partners, die net als wij zeer hoge eisen hebben. Het bouwen met prefab elementen heeft grote voordelen. Wij kunnen een hoge kwaliteit garanderen en de kwaliteit is ook constanter.

Biomet Dordrecht  

Projecten kunnen bovendien in een veel kortere bouwtijd worden gerealiseerd en er worden tijdens de bouw geen onnodige fouten gemaakt. Een woning, die met prefab elementen wordt gebouwd, is ook sneller wind- en waterdicht wat ook een groot voordeel is.


LEAN gedachtengoed
Omdat wij prefab bouwen combineren met het LEAN gedachtengoed, werken wij samen op een slimme en doordachte wijze. Dit doen wij op basis van een hoog kostenbewustzijn en wij hanteren daarbij een strakke planning. Ook hierdoor gaat er geen onnodige tijd verloren tijdens de bouw.

   
           
           
               
   
Adres

Kerkstraat 10-12
3361 BP Sliedrecht

Tel. 0184 - 784 020
info@cb-buildingsolutions.nl

Wij bouwen

Woningen
Commercieel vastgoed
  Houwelingen Vastgoed    
    Copyright Crossing Borders  -  Alle rechten voorbehouden   |   Webdesign: Devaca